Ο Αλέξανδρος Μελίδης είναι πολιτικός επιστήμονας (Πανεπιστήμιο Αθηνών) με εξειδίκευση στην επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες (Ma Mass Communications, University of Leicester). Σήμερα συμβουλεύει οργανισμούς σε στρατηγικές ανοικτότητας και στην αξιοποίηση των νέων μέσων στην λειτουργία τους. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας και ερευνών σε εταιρίες δημοσκοπήσεων και επικοινωνίας. Επιστημονικά και ερευνητικά έχει συνεργαστεί με το εργαστήριο Πολιτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ ως εισηγητής σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και συμμετοχικότητας, με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ και έχει συμβουλεύσει εταιρίες, κόμματα και ΜΚΟ σε θέματα επικοινωνίας και νέων τεχνολογιών. Παράλληλα, του αρέσει να αναπτύσσει συνεχώς εφαρμοσμένες δεξιότητες αιχμής σε αντικείμενα όπως η Κατανόηση των Μήντια μέσα από την Κατανόηση της Google, η Αλληλεπίδραση Ανθρώπου Υπολογιστή και το Gamification μέσα από αντίστοιχα online courses που προσφέρονται στην Coursera.

Τα ερευνητικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στους χώρους όπου διασταυρώνονται η επικοινωνία, η τεχνολογία και η πολιτική. Για τα θέματα αυτά γράφει στο προσωπικό του blog. Άρθρα, ομιλίες και παρουσιάσεις του μπορείτε να δείτε και κατεβάσετε από εδώ.

Ο Αθανάσιος Πρίφτης εργάζεται ως ερευνητής σε θέματα πολιτικής για την Κοινωνία της Πληροφορίας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Συντονίζει την εκπαιδευτική και ερευνητική παραγωγή του Ynternet.org, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ο οποίος δραστηριοποιείται στη κατάρτιση και την απόκτηση δεξιοτήτων πάνω στις ανοικτές διαδικτυακές τεχνολογίες.

Η βασική ιδέα που τριγυρνά στο μυαλό του είναι ο πολλαπλασιασμός των ανεπίσημων, αδόμητων και απροσδόκητων δράσεων. Δράσεις οι οποίες χρησιμοποιούν τις ανοικτές τεχνολογίες και πρακτικές ως εφαλτήριο για περισσότερη σκέψη, συζήτηση και ανταλλαγή με νέους πρωταγωνιστές και φορείς παρόμοιων ιδεών. Κάπως όπως προέκυψε και η Openwise.

Ο Θανάσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επιστήμη της Πληροφορίας από το University of Loughborough (UK), έγραφε κατα καιρούς στο republic.gr (http://www.republic.gr/?p=3601), έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις και συμμετάσχει σε ποικίλες ερευνητικές προσπάθειες.

Ο Θανάσης Δεληγιάννης είναι πολιτικός επιστήμονας, συντονιστής της Ομάδας Ανοιχτών Τεχνολογιών και μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΕΛΛΑΚ. Υπήρξε συνεργάτης για θέματα ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης της Ομάδας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, συντονιστής της πιλοτικής ανάπτυξης OLPC XO-1 σε σχολεία της χώρας όπως και της πλατφόρμας Wikipolitics για τη συμμετοχή πολιτών στην διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Βασίλης Ντανοβασίλης εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε Τμήμα Πληροφορικής & Νεων Τεχνολογιών μεγάλου οργανισμού. Ασχολείται με την επεξεργασία εικόνας και video, σχεδιασμό ιστοσελίδων & Social Media, live streaming,  καθώς και τα συνεργατικά εργαλεία Google Apps. Υπήρξε συνεργάτης στο έργο: Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε (Κατάρτιση και Πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες και κατάρτιση σε προηγμένες δεξιότητες στη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση) και στο έργο:  Ερευνα ΚΕΔΕ – Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του ΕΜΠ. Επίσης, υπήρξε εκπαιδευτής σε σεμινάρια χρήσης διαδικτύου σε ενήλικες με ιδιαίτερη έμφαση σε ομάδες ηλικιωμένων που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία στη χρήση υπολογιστών και internet. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη φωτογραφία.